headerimage

Zoek je goede Oncologiefysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Waalre. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Oncologiefysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0133024 WhatsApp

Fysieke begeleiding bij elke stap met oncologiefysiotherapie

Kanker en oncologiefysiotherapie

Kanker, en de behandeling ervan, zijn een klap voor je lichaam. De meeste mensen hebben last van pijn, stijve spieren en gewrichten en sterk verminderde conditie. Daarnaast zijn ze doorgaans erg vermoeid. Dit zijn allemaal klachten waarbij oncologiefysiotherapie kan helpen.

Wat kan oncologiefysiotherapie voor jou betekenen?

Omdat kanker verschillende stadia heeft en elk lichaam anders reageert is oncologiefysiotherapie een specialisatie. De oncologiefysiotherapeuten die zijn aangesloten bij Fysio den Haag zijn speciaal opgeleid om elke stap van kanker te begeleiden met fysiotherapie. Doorgaans helpen zij ook op psychosociaal vlak. Benieuwd wat oncologiefysiotherapie voor jou kan betekenen? Maak direct een afspraak.

Als je tegen kanker vecht

De meeste mensen hebben aanzienlijk minder conditie en ervaren pijnklachten als gevolg van stress en spanning. Door regelmatig met jouw oncologiefysiotherapeut te werken hou je je conditie en weerstand beter op peil.

Tijdens het herstellen van een succesvolle behandeling

Er is veel om aan te werken en alle reden om dat zorgvuldig aan te pakken. Allereerst richten we ons op het herstellen van de dingen in je leven die voor jou belangrijk zijn. Als de kanker gecontroleerd maar niet genezen is, helpen we je om daarmee om te gaan.

Palliatieve begeleiding

Veel mensen kunnen ook zonder genezing of behandeling nog lang van hun leven genieten. Met een oncologiefysiotherapeut kun je de kwaliteit van dat leven verbeteren met zo min mogelijk beperkingen.

Terminale begeleiding

Als herstel uitgesloten is richten we onze oncologiefysiotherapie op comfort en ontspanning. Alles om het leven zo draaglijk mogelijk te maken.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top